Determinarea masei molare prin masurarea punctului de fierbere (ebulioscopie) P3021900


Determinarea masei molare prin masurarea punctului de fierbere (ebulioscopie)  P3021900
Documentatie
Descarca PDF
COMPONENTE    
Denumire Cod Bucati
Stativ h=750mm 37694-00 1
Clema  37697-00 3
Clema universala 37715-01 3
Aparat pentru ridicarea punctului de fierbere 36820-00 1
Termometru digital 4x2 13618-00 1
Termocuplu manta, NiCr-Ni, tip K, -40°C ... +1000°C 13615-06 1
Manson de protectie pentru sonda de temperatura 11762-05 1
Balon cu fund rotund, 250 ml, GL 25 MAU-27220002  1
Pahar, Boro, de formă înaltă | Volum: 250 ml 46027-00 1
Garnitura pentru GL25, gaura 8mm, 10 buc 41242-03 1
Furtun silicon i.d.7mm  39296-00 1
Clema prindere robinet 15mm
43631-15 1
Microspatula, inox 33393-00 1
Piseta 500ml  33931-00 1
Preta pentru calorimetru 04403-04 1
Manta de incalzire pentru balon , 250ml  49542-93 1
Clema pentru mantaua de incalzire 49557-01 1
Termostat 32288-93 1
Set tavite pentru cantarire 500 buc 45019-50 1
Palnie de sticla  34458-00 1
Pipete pasteur 250buc 36590-00 1
Elastice 39275-03 1
Material conductor 200g 36937-20 1
Desicator, vid, diam. 150 mm 34126-00 1
Farfurie din portelan f.dessicator150mm 32474-00 1
Stcila de ceas diam 80mm 34572-00 1
Glicerol 250ml 30084-25 1
Uree 250g 30086-25 1
Hidrochinonă 250 g 30089-25 1
Apa distilata 5l 31246-81 1
Mojar cu pistil, portelan 150ml 32604-00 1
Alimentator, 600mA 3/4.5/5/6/7.5/9/12V, incl. 9 adaptoare 11078-99 1

Produse similare